Júliusban új cukrászdával bővül a Mandula család, indul a Mandula Pont!

De miért pont Mandula Pont?
Sokan kérdeztetek új üzletünkről, ezekre a kérdésekre szeretnénk most választ adni.

A Mandula Pont látványterve

A Mandula Pont látványterve

A Mandula Pont egy régi álom beteljesülése.

Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol bevásárlás alkalmával kedvenc süteményeidet is gyorsan és kényelmesen beszerezheted. Nem kell végigbumliznod a várost, parkolót keresni, a finomságok csak egy karnyújtásnyira vannak tőled.

A Mandula Pont ezen kívül ajándékötletek tárháza is, itt megtalálsz mindent, amivel garantáltan örömöt szerezhetsz bármilyen alkalomra.

SütiCake dobozaink nem csak finomságokat rejtenek, de üzenetet is hordoznak, így egy doboznyi figyelmesség máris mosolyt fakasztó különleges ajándékra változik. Egyszemélyes dizájn tortácskáink pedig remek meglepetések lehetnek.

Hol nyitjuk a cukrászdát?

A Kishegyesi úti Tesco áruház üzletsorán az önkiszolgáló kasszákkal szemben találhatsz meg bennünket.

A helyszín választása nem véletlen, mindenképp egy forgalmas bevásárlóközpontban gondolkodtunk, így már bevásárlásod közben is elérheted Mandula sütidet, megrendelheted, vagy elviheted tortádat.

Mit kínálunk neked a Mandula Ponton?

A legkedveltebb Mandula sütemények várnak. Helyben sült meleg pogácsák, isteni sütemények, díszcsomagolású macaronok, azonnal elvihető torták, de akár online megrendelt tortádat is átveheted. A tortádhoz rengeteg kiegészítőt és remek ajándék ötletet találsz.

Miben más a Mandula Pont?

Ugyanazt a minőséget képviseljük, mint amit 1986 óta a Mandula cukrászdákban megszokhattál, azonban az ide betérőket a rohanó mindennapokhoz, felgyorsult világunk igényeihez igazodva szolgáljuk ki. A Mandula Pontban mindent elintézhetsz, megvásárolhatsz, ami ajándékozással kapcsolatos.

Mikor lesz a nyitás időpontja?

Az időpont 2019.07.08 -án hétfőn, 9 órakor.

Milyen akciók lesznek a nyitáskor?

Akcióinkat július 15 -től indítjuk, ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.
Azt javasoljuk, hogy iratkozz fel a Mandula Pont Levelező listájára és így az elsők között értesülhetsz a nyitási akciókról!

A legkedveltebb Mandula sütemények pont ott, ahol szeretnéd!

A cukrász a lelke vidám pillanataiból építkezik alkotásai során. Azért, hogy megszépítse az életet. Olyan boldogságot hív életre süteményeivel, amelyekkel az ünnepek emlékezetessé, a baráti beszélgetések őszintébbé, a szerelmek még édesebbé válnak.

2019-07-14 13:34:26
Hozzászólások a Júliusban új cukrászdával bővül a Mandula család, indul a Mandula Pont! című bloghoz:

Blog kategóriák