Rólunk!

„Tökéletes torta a tökéletes pillanatra”

Célunk, hogy életed minden pillanatához tudjunk kínálni egy alkalomhoz illő süteményt vagy tortát.
Legyen szó nagy eseményekről, vagy csupán a hétköznapokról, mi segítünk, hogy még édesebb legyen az életed.

Ez a lelkes csapat mindent megtesz azért, hogy nálunk kapd meg a legfinomabb süteményeket!


Mandula Cukrászda

Itt kezdődött minden, ami Mandula! Még 1986 -ban. Édesapám és édesanyám néhány kezdetleges eszközzel és géppel, nagy tervekkel indította útjára a ma már három üzlettel működő vállalkozásunkat. A Mandula szó egyik vendégünk szerint egy élményt, érzést jelent. Meg kell élni ezt. A népes törzsvendégtáborunk hűsége hosszú távon igazolja az imént felvetett gondolatot. Jó érzéssel tölt el bennünket a második generáció tagjait is, hogy a szülők által megálmodott és megvalósított tervek mennyire népszerű fogadtatásban részesültek.
A pici, otthonos cukrászda hamarosan kinőtte a falait. 2013-tól a meghitt belső tér mellett a mediterrán hangulatú téli kertben is pihenhetnek vendégeink. A teljes mértékben nyitható üvegfal lehetővé teszi, hogy a helyiséget nyáron varázslatos virágos terasszá alakítsuk. A nagyerdei sétánk után jól esik egy szelet sütemény, meleg tea, kávé vagy nyáron egy hűsítő limonádé. Családi biciklitúránk célprémiumaként is szolgálhat a sok gyümölccsel, házi tejből, tojással főzött kézműves fagylalt. A Védnöki díjjal is elismert üzletünket méltán keresik az ország minden pontjáról ide látogató vendégek.


A Kismandula Cukrászda

A családi vállalkozás második üzleteként 1999 májusában nyílt meg. Kezdetben 10 asztalnál foglalhattak helyet a vendégek. Mára a belső tér 60 fő befogadására bővült és hangulatában is jelentősen megváltozott. Modern olasz formatervezett bútoraival követi a 21. századi belső építészet legújabb trendjét.A debreceniek már megszokhatták, hogy a rendszeresen megújuló belső mellett a sütemény-, torta- és fagylaltválaszték frissítéséről is gondoskodunk. A napi azonnal elvihető tortakínálatunk országosan is egyedülálló. A folyamatos fejlődés mellett azonban a gyors és családias kiszolgálás változatlan maradt.A Csokonai Színház és az Ady Gimnázium közelsége sajátos kulturális környezetet teremt. Az esti előadás előtt egy finom kávé, ínycsiklandó sütemény, egy ráhangolódó beszélgetés teljesebbé teszi a kikapcsolódást. Szintén jó lazítani egy dolgozatoktól terhelt hét után a cukrászda napsütötte teraszán vagy a megszépült Ady Park szökőkútja közelében elnyalni egy házi tejből főzött kézműves fagylaltot...


Mandula Cafe

Kedves Vendégeink!

A mintegy negyed évszázados tapasztalatunknak, a folyamatos minőségi kiszolgálásnak, a házias ízeknek és a kedvező áraknak köszönhetően, legnagyobb örömünkre lehetőségünk volt arra, hogy 2010. áprilisában új üzlettel bővítsük az eddig két helyen üzemelő családi vállalkozásunkat. Az üzlet helyének hosszas és gondos kiválasztása után nyílt meg a Mandula Cafe, amely Debrecenben a Kölcsey Művelődési Központtól 100 méterre, a Bethlen utca 46. szám alatt várja kedves Vendégeit. A Mandula Cukrászda hálózat harmadik tagjaként, a már jól megszokott Mandula minőséget biztosítja. Eddigi üzleteinktől eltérően itt nagyobb hangsúlyt fektettünk a helyben fogyasztók vendégül látására. Nagyobb alapterületen, a vendégek kényelmére maximálisan odafigyelve terveztük meg kávéházunkat. Finom sütemények, Dallmayr kávé, légkondícionált üzlethelyiség, különterem -ez a Mandula Cafe. A kerékpárút és villamosvonal közelsége miatt is egyre népszerűbb cukrászda különösen tavasszal és ősszel a családosok kedvelt találkahelyévé vált.

Mandula Pont

A Mandula Pont egy régi álom beteljesülése. Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol bevásárlás alkalmával kedvenc süteményeidet is gyorsan és kényelmesen beszerezheted. Nem kell végigbumliznod a várost, parkolót keresni, a finomságok csak egy karnyújtásnyira vannak tőled. A Mandula Pont ezen kívül ajándékötletek tárháza is, itt megtalálsz mindent, amivel garantáltan örömöt szerezhetsz bármilyen alkalomra.
SütiCake dobozaink nem csak finomságokat rejtenek, de üzenetet is hordoznak, így egy doboznyi figyelmesség máris mosolyt fakasztó különleges ajándékra változik. Egyszemélyes dizájn tortácskáink pedig remek meglepetések lehetnek.

Minden részletre figyelünk azért,
hogy elégedett legyél:

Minden részletre figyelünk azért,
hogy elégedett legyél:

 - Gondosan válogatott és magas minőségű alapanyagok

 - Többszörösen kipróbált receptek
 - Minden sütemény és torta csak frissen kerülhet hozzád
 - Modern cukrászati technológiák
 - Egyedi "Mandula" termékek, amelyek máshol nem kaphatók!

Cukrászdáinkat a Csordás család nyitotta és a mai napig családunk is üzemelteti, ez az életünk. Ezért számunkra létkérdés, hogy Vendégeink elégedettek legyenek!