Rólunk

„Tökéletes torták a tökéletes pillanatokra”

Célunk, hogy életed minden pillanatához tudjunk kínálni egy alkalomhoz illő süteményt vagy tortát.
Legyen szó nagy eseményekről, vagy csupán a hétköznapokról, mi segítünk, hogy még édesebb legyen az életed.

Ez a lelkes csapat mindent megtesz azért, hogy nálunk kapd meg a legfinomabb süteményeket!


Mandula Cukrászda

Itt kezdődött minden, ami Mandula! Még 1986 -ban. Édesapám és édesanyám néhány kezdetleges eszközzel és géppel, nagy tervekkel indította útjára a ma már három üzlettel működő vállalkozásunkat. A Mandula szó egyik vendégünk szerint egy élményt, érzést jelent. Meg kell élni ezt. A népes törzsvendégtáborunk hűsége hosszú távon igazolja az imént felvetett gondolatot. Jó érzéssel tölt el bennünket a második generáció tagjait is, hogy a szülők által megálmodott és megvalósított tervek mennyire népszerű fogadtatásban részesültek.
A pici, otthonos cukrászda hamarosan kinőtte a falait. 2013-tól a meghitt belső tér mellett a mediterrán hangulatú téli kertben is pihenhetnek vendégeink. A teljes mértékben nyitható üvegfal lehetővé teszi, hogy a helyiséget nyáron varázslatos virágos terasszá alakítsuk. A nagyerdei sétánk után jól esik egy szelet sütemény, meleg tea, kávé vagy nyáron egy hűsítő limonádé. Családi biciklitúránk célprémiumaként is szolgálhat a sok gyümölccsel, házi tejből, tojással főzött kézműves fagylalt. A Védnöki díjjal is elismert üzletünket méltán keresik az ország minden pontjáról ide látogató vendégek.


A Kismandula Cukrászda

A családi vállalkozás második üzleteként 1999 májusában nyílt meg. Kezdetben 10 asztalnál foglalhattak helyet a vendégek. Mára a belső tér 60 fő befogadására bővült és hangulatában is jelentősen megváltozott. Modern olasz formatervezett bútoraival követi a 21. századi belső építészet legújabb trendjét.A debreceniek már megszokhatták, hogy a rendszeresen megújuló belső mellett a sütemény-, torta- és fagylaltválaszték frissítéséről is gondoskodunk. A napi azonnal elvihető tortakínálatunk országosan is egyedülálló. A folyamatos fejlődés mellett azonban a gyors és családias kiszolgálás változatlan maradt.A Csokonai Színház és az Ady Gimnázium közelsége sajátos kulturális környezetet teremt. Az esti előadás előtt egy finom kávé, ínycsiklandó sütemény, egy ráhangolódó beszélgetés teljesebbé teszi a kikapcsolódást. Szintén jó lazítani egy dolgozatoktól terhelt hét után a cukrászda napsütötte teraszán vagy a megszépült Ady Park szökőkútja közelében elnyalni egy házi tejből főzött kézműves fagylaltot...

Mandula Pont

A Mandula Pont egy régi álom beteljesülése. Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol bevásárlás alkalmával kedvenc süteményeidet is gyorsan és kényelmesen beszerezheted. Nem kell végigbumliznod a várost, parkolót keresni, a finomságok csak egy karnyújtásnyira vannak tőled. A Mandula Pont ezen kívül ajándékötletek tárháza is, itt megtalálsz mindent, amivel garantáltan örömöt szerezhetsz bármilyen alkalomra.
SütiCake dobozaink nem csak finomságokat rejtenek, de üzenetet is hordoznak, így egy doboznyi figyelmesség máris mosolyt fakasztó különleges ajándékra változik. Egyszemélyes dizájn tortácskáink pedig remek meglepetések lehetnek.

Minden részletre figyelünk azért,
hogy elégedett legyél:

Minden részletre figyelünk azért,
hogy elégedett legyél:

 - Gondosan válogatott és magas minőségű alapanyagok
 - Többszörösen kipróbált receptek
 - Minden sütemény és torta csak frissen kerülhet hozzád
 - Modern cukrászati technológiák
 - Egyedi "Mandula" termékek, amelyek máshol nem kaphatók!

Cukrászdáinkat a Csordás család nyitotta és a mai napig családunk is üzemelteti, ez az életünk. Ezért számunkra létkérdés, hogy Vendégeink elégedettek legyenek!

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntelek, Csordás László vagyok a Mandula cukrászdák ügyvezetője és -szüleimmel együtt- tulajdonosa.

35 éve létezem, lélegzem együtt a Mandulával, ez idő alatt sok minden megéltem és megtapasztaltam az üzleti élet világában. Meggyőződésem, hogy egy üzlet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vele a tulajdonos, miért csinálja vállalkozását, mit szeretne képviselni a világban. Évekkel ezelőtt 4 működési elvet határoztunk meg, amelyek szerint, amiért dolgozunk mind a mai napig.

Szeretném, ha Te is megismernéd ezeket az elveket, mert úgy tartom, hogy akkor lehet sikeres az együttműködés a munkatársainkkal, ha azonos az értékrendünk és közösek a céljaink.

A Mandula cukrászdák működésének 4 alappillére:

1. A legjobb minőségben készítjük a termékeinket

A Mandulában nincs kompromisszum, csak legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk és kizárólag olyan termékeket adunk a Vendégeinknek, amelyeket a saját családunk asztalára is jó szívvel tennénk. Nálunk a dió nem dejó, hanem tényleg dió, vaj helyett nem margarint használunk.

2. A Mandula a leginnovatívabb cukrászda

Folyamatosan keressük az innovációkat és képezzük magunkat. Cukrászdánkat és termékeinket állandóan fejlesztjük, vendégeink kedvence a Mandula macaron receptje is egyik párizsi tanulmányutunkon született meg. Mandula Pontjainkban vendégeink bevásárlóközpontokban is elérnek bennünket, így bevásárlásuk alkalmával is hozzájutnak süteményeinkhez, de saját találmányunk a dizájn torták is.

3. Az ország legismertebb cukrászdájává szeretnénk válni.

Célunk, hogy üzleteinket és termékeinket a legismertebbé tegyük az országban. Ez nem pusztán terjeszkedésről szól. Szeretnénk egyfajta etalonná és példává válni a hazai cukrászatban megmutatva azt, hogy milyen az igazán jó sütemény és torta. 2020 óta Mandula Pont koncepciónkkal, Debrecen után már Miskolcon is jelen vagyunk.

4. Szeretnénk a szakmán belül a legjobb munkahellyé válni

Hisszük, hogy a céljainkat csak egy jó csapattal valósíthatjuk meg, amelyhez egy jó munkahely kell, elégedett dolgozókkal. Vezetőként és tulajdonosként feladatomnak tartom, hogy olyan munkahelyet teremtsek, ahol a Kollégáim elégedettek és ahová örömmel járnak be dolgozni. Célom, hogy a Mandula cukrászdák legyen a legjobb cukrászdai munkahely. Dolgozói kártya programunkkal sok-sok kedvezménnyel jutalmazzuk dolgozóinkat, erősebb napokon közösen pizzázunk.  

Kollégáink mondták rólunk

Ismerd meg néhány munkatársunk véleményét, akik "belülről" is jól ismernek minket és ha kedvet érzel, akkor akár csatlakozhatsz is hozzánk. Aktuális állásajánlatainkért kattints ide .

"Végzettségemre való tekintettel 3,5 évvel ezelőtt irodai munkára jelentkeztem a Mandula Familia Kft-hez. Nagyon hamar kiderült számomra, hogy egy fiatalos, lendületes, mindig fejlődésre kész munkahelyre találtam. Előző munkahelyemhez képest lényegesen több kollégával dolgozom és egy kis kedvességgel, figyelmességgel jó kapcsolatot építettem ki velük. A vezetőségről pedig mindig csak annyit szoktam mondani, hogy senkiért nem cserélném le őket."

Kunkli Imréné Marcsi

Irodai adminisztrátor

"3 éve dolgozok a Kismandulában. Már az első napokban láttam, hogy mennyire erős, összekovácsolt csapatba csöppentem. Nagyon nyitottak és segítőkészek voltak velem. Tudom, hogy családi vállalkozásként indult a Mandula, de hamar kiderült számomra, hogy ez még mindig az, csak a családtagok száma gyarapodott. Mindennapjaink jelentős részét töltjük munkahelyen, éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy milyen ez a közeg. Az, hogy minden téren megbecsülik, támogatják, fejlesztik az embert, az bármivel felér. Pultosként dolgozok, így nagyon sokat kommunikálok a vevőinkkel. Jó látni, hogy ők is elégedettek a termékekkel, ezáltal rengeteg pozitív visszacsatolás érkezik felénk, amitől még inkább jobban érzem magam a munkahelyen."

Kiss Lilla Dóra

Kismandula eladó

"20 éve vagyok a Mandula család tagja. Számomra fontos az emberekkel való törődés és gondoskodás. Itt ezt mind megtalálom. Hiszen a vendégek kiszolgálása nagy törődés gondoskodás igényel. Hiszen fontos családi eseményeken kerülnek asztalra finom süteményeink, csoda szép tortáink! Értékesítési vezetőkent fontos számomra, hogy a kolleganőim napjait is boldogabbá és szerethetőbbé tenni! Ebben nagy segítséget kapok a felsővezetéstől. Tehát elmondhatom, hogy egy szép nagy család boldog és hasznos tagja vagyok!"

Tóthné Margó

Kismandula eladó vezető

"Tanulóként kezdtem a Mandula cukrászdában, majd lehetőséget kaptam, hogy irányítsam a Kismandula cukrászüzemét, ennek már 20 éve. Szeretem a kihívásokat és a folyamatos szakmai fejlődést, valamint azt, hogy kiélhetem a kreativitásomat, amit ezen a munkahelyen nagyon értékelnek. Nagyon szeretem, hogy jókedvű, segítőkész és egymást megbecsülő csapatban dolgozhatok."

Gonda Józsi

Cukrászüzem vezető