PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01261
Skylon vállalatirányítási rendszer bevezetése a Mandula Família Kft-nél

 

a Kedvezményezett neve: Mandula Família Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság

a projekt címe: Skylon vállalatirányítási rendszer bevezetése a Mandula Família Kft-nél

a szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 12 026 400 HUF

a támogatás mértéke (%-ban): 40%

a szerződött kölcsön összege: 15 033 000 HUF

a kölcsön mértéke (%-ban): 50%

a projekt befejezési dátuma: 2021.02.10

a projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázat keretében egy helyben telepített szoftver megvásárlása, testreszabása, telepítésével és a bevezetéssel kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele történik. Magyar fejlesztésű ERP rendszer bevezetése történik. A rendszer bevezetésével célunk, hogy az egyes részterületek között minél hatékonyabb legyen az információáramlás, ezáltal optimalizálva az alapanyag beszerzést, a készletgazdálkodást és a gyártási folyamatokat. A gyártás mellett az adminisztráció is jelentős feladatot jelent a cégünknél. A beszerzésre kerülő rendszer segítségével a folyamatok egy része automatizálva lesz, illetve az elektronikus iratkezelés együttesen csökkenti az irodai dolgozók feladatait és a hibázási lehetőségeket is. A lekérdezések segítségével az ügyvezetők olyan szakmai döntéseket tudnak meghozni, amellyel költség racionalizáció érhető el, illetve növelhető a meglévő élőmunkaerő hatékonysága, javíthatók a cég gazdálkodási mutatói.

a CRM modul által segített értékesítési terület generálja a megrendeléseket, amelyek hatással vannak a beszerzésre és a logisztikára, készletgazdálkodásra és gyártásra is. A gyártási modulban rögzített adatok (gyártási receptúrák, gyártási rendelések) szintén a beszerzésre és a készletgazdálkodásra küldenek adatokat, hogy a készletértéket minél minimálisabb szinten lehessen tartani, a készletforgást felgyorsítani, a keletkező hulladékot csökkenteni.

A táv- és csoportmunka támogatási modul a biztonságos és hatékony belső kommunikációt szolgálja, amely elengedhetetlen az egyes területek közötti hatékony együttműködéshez.

Az elektronikus iratkezelés minden modulhoz kapcsolódik, mert a beérkező dokumentumokat tartja nyilván megfelelő rendszerezéssel, amely rendszerezettséget jelent és az adminisztráció hatékonyságát növeli.

A mobil technikát használó rendszerek a rendelésfelvételeknél, kiszállításnál jelent nagy segítséget és támogatást.

A kontrolling modul a többi modulban rögzített adatokat rendezi táblázatos vagy grafikonos formába segítve az ügyvezetők számára a döntési folyamatokat.


PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-2.1.8-17-2018-02706
Technológiai innováció a Mandula Família Kft-nél



a kedvezményezett neve: Mandula Família Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság
a projekt címe: Technológiai innováció a Mandula Família Kft-nél
a szerződött támogatás összege: 13 747 180 Ft
a támogatás mértéke: 50,00 %
a projekt tartalmának bemutatása: Az utóbbi években megnőtt az érdeklődés a különböző reform táplálkozást támogató cukrászipari termékek iránt. A megnövekedett kereslet oka részben az egészség megőrzés, illetve intolerancia betegségek, a glutén, tojás, tej, cukor egyre nagyobb számú diagnosztizálása a lakosság körében. Forgalomnövekedésünk jelentős hányada egyre inkább a mentes, egészséges táplálkozást támogató sütemények, fagylaltok irányába tolódik el. Ezek a termékek bonyolultabb technológiával készülnek, még pontosan kell betartani például a főzési időt és az sem mindegy, hogy 75 fokig, vagy 80 fokig melegítjük fel a hozzávalókat (pld a zselatin másképp, könnyebben kezelhetően viselkedik, mint a pektin). A vegán (minden mentes) termékeink például nyersen, főzés nélkül készülnek, de nagyon fontos az összetevők keverésének az ideje, erőssége. A margarint egyre inkább vajjal váltjuk fel, mely a vajas tészta állagát, így annak feldolgozását jelentősen megnehezíti, nyújtógép nélkül tapasztalataink szerint szinte lehetetlenné teszi.
A megváltozott vevői igényekhez történő minél nagyobb mértékű és időben minél korábbi alkalmazkodás alapja annak, hogy már 30 éve vagyunk Debrecen egyik legismertebb és legkedveltebb cukrászata. A folyamatos fejlődéshez azonban mára már nem elegendő a kreatív és széleskörű termékkínálat, a jó minőségű és korszerű, egészséges alapanyagok használata, hanem szükséges a feldolgozásban, termék előállításban használt innovatív technológiát alkalmazó gépek beszerzése, amelyek már a modern alapanyagok fizikai, kémiai tulajdonságaira optimalizálva vesznek részt a termékek előállításában.
A most beszerzésre kerülő gépekkel hatékonyabban tudnak a cukrászaink dolgozni, továbbá a reform táplálkozásnál használt alapanyagok precízebb, minőségi feldolgozása válik lehetővé. Mindezektől együttesen további forgalomnövekedés generálását, illetve jövedelmezőség javulását várjuk, illetve helyi piacvezetői pozíciónk megtartása is céljaink közé tartozik.
a projekt befejezési dátuma: 2019.07.31
projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02706

PROJEKTINFORMÁCIÓK
H-EUGY1/098820/2021/358826/001
Készletbeszerzés , bér és béren kívüli működési költség finanszírozása

A kedvezményezett neve: Mandula Família Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Készletbeszerzés , bér és béren kívüli működési költség finanszírozása
A szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft
A támogatás mértéke: %
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt befejezési dátuma:
Projekt azonosító száma: H-EUGY1/098820/2021/358826/001

PROJEKTINFORMÁCIÓK
H-EUGY1/098820/2021/358826/001
Készlet, munkabér és működési költség finanszírozása

A kedvezményezett neve: Mandula Família Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Készlet, munkabér és működési költség finanszírozása
A szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft
A támogatás mértéke: %
A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt befejezési dátuma:
Projekt azonosító száma: H-EUGY1/098820/2021/358826/001