Mit jelent az Arany Habverő Díj és Garancia?

Az Arany Habverő Díjat 2012-ben adományozta a Magyar Cukrász Ipartestület a Mandula cukrászdáknak!
Ez egy olyan elismerés, amit csak a legmagasabb szintű szakmai tudással és  múlttal rendelkező cukrászdák kapnak.
Ez a díj a hagyományok és a minőség védjegye.

Mottó: Tökéletes torták a tökéletes pillanatokra

Hiszünk abban, hogy cukrásznak lenni felelősség, hiszen termékeinken keresztül  életed legintimebb pillanataiba engedsz be minket.

Tortáinkat családi ünnepekre viszed, ahol a család apraja - nagyja ül egy asztalhoz.  Süteményeinket barátaiddal vagy éppen a szerelmeddel fogyasztod.  Ha pedig a legszentebb családi ünnepünk hagyományos süteményéről van szó, akkor is számíthatsz ránk.

Tudjuk, hogy a süti vagy a torta, amit tőlünk rendelsz, vagy nálunk fogyasztasz,  mind bensőséges pillanatok csúcspontjai kell hogy legyenek.

Tudjuk, hogy munkánk éppen ezért felelősséggel jár, hiszen életed jelentős eseményein vagyunk jelen
a süteményeink által.

Mi ezt a bizalmat szeretnénk meghálálni Neked az Arany Habverő Garanciákkal.

Ízgarancia

Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink mindig ugyanazt az ízélményt fogják biztosítani a számodra. Süteményeink és tortáink mindig ugyanazon recept alapján és ugyanazzal a technológiával készülnek. Ez biztosítja, hogy Te mindig a megszokott ízt érezd és ne érjen csalódás, ha újra a kedvencedet választod. Ha mégis előfordulna, hogy valamiért nem az ízlésednek megfelelő az egyik tortánk, vagy valamiért nem vagy elégedett vele, akkor hozd vissza. Mi megesszük örömmel - az összes tortánkat szeretjük-, Téged pedig egy másik tortával kárpótolunk!

Frissességi garancia

A Mandula cukrászdákban mindent friss alapanyagokból készítünk el, és arra is ügyelünk, hogy a kész finomságok is frissek legyenek, hogy a lehető legfinomabb süteményekkel szerezhess örömet magadnak vagy másoknak.

Időgarancia

Tudjuk, hogy mekkora kincs az időd ezért a megbeszélt határidőket igyekszünk mindig betartani.
Ha a rendelésedet mégsem tudjuk időben elkészíteni, akkor Debrecen területén belül ingyen kiszállítjuk neked a megrendelt finomságokat.

Mandula Nóvum Garancia

A nóvum szó újítást jelent, amire folyamatosan törekszünk azért, hogy olyan termékeket is kapj nálunk, amelyeket Magyarországon sehol máshol. A Nóvum Garancia olyan termékek mellé kerül, mint a Dolce, Smile Box és Partitorta termékünk, amelyeket csak a Mandula cukrászdákban kaphatsz