Párizsi tanulmányi kiránduláson jártunk, mutatjuk, hogy milyen volt

Küldetésünknek tekintjük, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassuk ki a Vendégeinket. Ebbe nem csak a kiszolgálás, hanem a termékeink minősége is beletartozik.

Az elmúlt 30 évben megtanultuk, hogy ha jó cukrászatot szeretnénk csinálni, akkor 4 fő összetevőre van szükség.

  • Szakértelem
  • Alázat a munkánk iránt
  • Vendégek szeretete
  • Folyamatos tanulás

A Mandula cukrászdák vezetősége most a tanulás érdekében utazott el Párizsba. Főcukrászaink azért zarándokoltak el a francia főváros legnevesebb cukrászataiba, hogy betekintést nyerjenek az ottani szakma rejtelmeibe és, hogy inspirációt szerezzenek.

Élményekben nagyon gazdag napokat éltünk át, hiszen a szakmai túrát kiegészítettük egy kis városnézéssel és kikapcsolódással is.

Nézd meg a túrát képekben:

2017-11-23 15:23:19
Hozzászólások a Párizsi tanulmányi kiránduláson jártunk, mutatjuk, hogy milyen volt című bloghoz:

Blog kategóriák