Párizsi tanulmányi kiránduláson jártunk, mutatjuk, hogy milyen volt
Küldetésünknek tekintjük, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassuk ki a Vendégeinket. Ebbe nem csak a kiszolgálás, hanem a termékeink minősége is beletartozik.
Az elmúlt 30 évben megtanultuk, hogy ha jó cukrászatot szeretnénk csinálni, akkor 4 fő összetevőre van szükség.
- Szakértelem
- Alázat a munkánk iránt
- Vendégek szeretete
- Folyamatos tanulás
A Mandula cukrászdák vezetősége most a tanulás érdekében utazott el Párizsba. Főcukrászaink azért zarándokoltak el a francia főváros legnevesebb cukrászataiba, hogy betekintést nyerjenek az ottani szakma rejtelmeibe és, hogy inspirációt szerezzenek.
Élményekben nagyon gazdag napokat éltünk át, hiszen a szakmai túrát kiegészítettük egy kis városnézéssel és kikapcsolódással is.
Nézd meg a túrát képekben:
Hozzászólások a Párizsi tanulmányi kiránduláson jártunk, mutatjuk, hogy milyen volt című bloghoz: