Meglepetéssel készülünk, egyenesen Párizsból
Lassan 30 éve életem jelentős részét a Mandula és a körülötte forgó dolgok tölti ki, így nem csoda, ha bármerre járok a világon, igyekszem betérni minden utamba kerülő cukiba.
Imádom megfigyelni, hogyan dolgoznak a kollégák, mit csinálnak másként, tanulni, tapasztalni - ahány ház, annyi szokás ugye.
Egy-egy ilyen inspiráló kalandozásomról hazatérve izgatottan vetem bele magam a kísérletezésbe, a látottak feldolgozásába.
Persze nekem is vannak kedvenc helyeim, így Párizs, illetve a francia cukrászat nálam az első.
Emlékszem, már az első cukrászdába betérve nyilvánvalóvá vált, ez valami más.
Mintha egy ékszerboltba toppantam volna be. Aki itt vásárol szeretteinek, nem holmi édességet, hanem élményt ajándékoz. Maga a sütemény (mit sütemény, desszert költemény) az ajándék.
Itthon tapasztalataimat megosztva kollégáimmal lázas munkába kezdtünk, amelybe azóta is egyre többen csatlakoznak. Egy biztos, mi nagyon élvezzük az alkotó munkát, biztos vagyok benne, elnyeri a te tetszésed is.
Remélem sikerült felcsigázni Benneteket, mert hamarosan fellebbentjük a fátylat mivel is készülünk meglepni a Mandula fanokat.