A Hónap Süteménye 2018 december

Azért is szeretjük a hivatásunkat, mert a cukrászatban mindig lehet valami újat mutatni.

Nap, mint nap kiélhetjük a kreativitásunkat és folyton új és új finomságokkal lephetünk meg benneteket, Vendégeinket.

Elég ha csak az új termékvonalunkra, a Mandula Collection-re gondolsz, de nemrég mutattuk be a Mandula Macaronokat is.

Azonban még rengeteg meglepetésünk van a fiókban, amelyek megvalósításra várnak vagy akár már meg is valósítottuk őket, de a próbasütések után nem kerültek ki a pultjainkba. (Hanem pikk-pakk megettük azokat...)

Szeretnénk ha minél gyakrabban találkozhatnál valami újdonsággal, amikor betérsz hozzánk ezért elindítjuk a Hónap Süteménye ajánlatsorozatunkat.

Ezentúl minden hónapban bemutatunk egy újdonságot, a Hónap Süteményét, ami csak at adott hónapban lesz elérhető.

Decemberben a Hónap Süteménye a Télifagyi Torta

Szeretem a jó időt, ha süt a nap, kellemes meleg van. A novemberünk ilyen volt, és ez csak még fájdalmasabbá teszi az elkerülhetetlen telet. Múlt szombati ebéd közben azon vetélkedtünk a családommal, kinek mi fog hiányozni a legjobban, mit visz el a rossz idő.

A reggeli tízréteges öltözködés, a szemüveg párásodás, és a sötétben hazajövetel a suliból hangoztatták gyermekeim. Párom, Márti hosszú fontolgatás után kibökte. Nekem a fagyi fog hiányozni, télen még a fagyitorta sem esik jól. Pedig milyen jó a csoki, vanília, puncs és az a jó édes tojáshab együtt!

Szeretem a meglepiket, másnap üzembe beérve beindult a gépezet minek eredményeképp következő szombaton asztalra került a Téli fagyi torta.

Mondanom sem kell volt öröm, tetszett neki. Neked vajon tetszeni fog csoki, vanília, puncs harmónia? Kóstold meg a legújabb Mandula családtagot és mondd el véleményed róla:)

2018-11-29 09:19:08
Hozzászólások a A Hónap Süteménye 2018 december című bloghoz:

Blog kategóriák