Rémisztően finom édességek Halloweenre a Kismandula “boszorkánykonyhájából”

A Halloween egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is és sokan tartanak Halloween bulikat, ahol összegyűlik a család és a barátok.

Ha Te is szeretnél idén egy szuper beöltözős bulit tartani, akkor jó ha felkészülsz az édesszájú vendégek kiszolgálására is. De még nagyobb sikert érhetsz el, ha olyan édességekkel készülsz, amelyek nem csak finomak, hanem megjelenésükben is passzolnak az alkalomhoz és igazi “halloweeni” külsejük van.

Ebben mi nagy segítséget tudunk nyújtani. Összeszedtünk néhány alkalomhoz illő tortát, amelyet el tudunk készíteni Neked és a vendégeidnek.

Két kategóriát mutatunk be, a partitorták és a dolce torták közül válogatunk

A partitorta egy olyan termék, amely a világon elsőként és kizárólag a Mandula cukrászdákban érhető el. Ezek olyan torták, amelyekre egyedi grafikákat “varázsolunk” egy speciális eljárással.

A dolce tortákat pedig leginkább ajándéknak ajánljuk, mivel ezek 1, illetve 5 szeletes kis torták, amelyek szintén egyedi grafikával díszíthetők.

Partitorták Halloweenre

A partitorták a nagy bulik és összejövetelek elengedhetetlen kellékei. 10, 20 és 30 szeletes változatban kaphatók, és összesen 13 ízben rendelheted meg őket. A megrendelésük után Debrecenen belül kiszállítjuk vagy akár Te magad is értejöhetsz.

Szellemkastély partitorta 

Egy Halloween buli legjobb helyszíne egy kísértetkastély, de ha neked éppen nincs kéznél egy, akkor megidézheted a helyet egy fenséges partitortával.

Halloween tök partitorta 

A Halloween legismertebb jelkébe a töklámpás. Ezt a motívumot minden Halloween buliban megtalálhatod, miért pont a torta lenne kivétel?

Ezzel a tortával biztos a siker és még azok is megkóstolják, akik amúgy nem annyira édesszájúak.

Boszorkányos partitorta 

Ezek a boszik a légynek sem ártanának, bátran kiteheted őket az asztalra.

A tortán a minta nagyon részletgazdag, mindig észre lehet venni rajta valami újat. Szinte sajnálni fogod felvágni…

Scooby Doo torta

Scooby Doo partitorta 

Bozont és Scooby Doo a két gyáva szellemvadász, akik minden kalandjukból sértetlenül menekülnek meg. A híres rajzfilmek jelentős részében mást sem csinálnak csak különböző szörnyek és szellemek elől menekülnek, vagy esznek. Két ilyen mesehős méltó vendége lehet bármelyik Halloween bulinak.

Koponya partitorta 

Ez az a torta, amit inkább felnőttek bulijára ajánlunk, hiszen a mintája bár kiválóan idézi a Halloweent, inkább a felnőtteknél arathat sikert.

Dolce torták Halloweenre

Az előzőekben bemutatott partitortákat kérheted dolce tortaként is. A dolce torták 1 (szögletes) vagy 5 (kerek) szeletes változatban rendelhetők. Méretüknél fogva inkább személyre szabott ajándéknak ajánljuk őket.

Nézd meg a galériában a Dolce tortákat, amelyeket Halloweenre ajánlunk:

   

   

 

2017-08-21 17:30:33
Hozzászólások a Rémisztően finom édességek Halloweenre a Kismandula “boszorkánykonyhájából” című bloghoz:

Blog kategóriák