A 36 éves Mandula cukrászdák bemutatja:

Magyarország Tortája 2022

Premier a legelsők között a Mandula cukrászdákban 2022. augusztus 19-én!!!

Idén már 16. alkalommal kerül megválasztásra az Ország Tortája és az Ország Cukormentes Tortája. Hagyomány, hogy mi az elsők között mutatjuk be őket, hogy Vendégeink nálunk kóstolhassák meg először. Minden évben amint kihirdetésre kerülnek a győztesek és megkapjuk a receptet, lázas munkába kezdünk,  hogy az augusztus 19-i premierre minden tökéletes legyen.

Beszerezzük a különleges alapanyagokat (például idén hibiszkusz virág, pisztácia és Thummerer Terra egri cuveé), valamint próba sütéseket végzünk, csiszolgatjuk a készítés technikát. 

Ismerd meg az 2022-es év Ország Tortáját és kóstold meg nálunk!


FONTOS!

A premier (2022.08.19) előtt is tudsz előrendelést leadni, akár itt a webáruházban is!

Huncut Szilva Herceg

A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal, melyet lágyan rétegez egy üde, könnyed és zamatos, pikánsan fűszerezett szilvás csokoládé mousse.

Mindezt megbolondítja az egri borvidék kiváló családi pincészete által megalkotott classic vörösbor hangulata, valamint a szintén vörösboros erdei áfonya-szilva zselé, így kényeztetve érzékeinket.

A torta koronája a frissen szedett szilva ízét idéző gyümölcsös áthúzó.

Nagyi kedvence

Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós, valamint a könnyű mascarpone mousse harmonikus ízvilágát némi hibiszkusz virág és csipkebogyó velő teszi teljessé.

A piskóta mandula- és kókuszlisztből készült, gabonalisztet nem tartalmaz.