A Mandula sós oldala: kézműves falatok, adalékanyagok nélkül

Az édes mellett biztos, hogy neked is jól esik néha pár sós sütemény. Ha számodra is fontos, hogy miből készül az ételed, akkor a Mandula sós süteményekkel nyugodtan csillapíthatod az éhségedet, akár napközben is.

Akárcsak az édes süteményeknél, a sósaknál is figyelünk arra, hogy mindenbe csak minőségi alapanyagokat tegyünk. Sohasem használunk adalékanyagokat, ízfokozókat, hogy Te mindig az igazi ízeket érezd és ne terheld a szervezeted felesleges anyagokkal.

Megnézem a teljes sós kínálatot >>

Pogácsák

A vajas pogácsánk receptje már 30 éves múltra tekint vissza. Az elmúlt időben az alapanyagok minősége és a mi technológiánk is javult, ezért sajtos pogácsánk egy számtalanszor kipróbált és bizonyított sós sütemény. Az alap pogácsa mellé az évek során még több íz érkezett, így ma már ősbúzás, sajtos, burgonyás pogácsa és tepertős pogácsa is készül a Mandula cukrászdákban.

Töltött sós sütemények

Senki sem szereti, amikor a töltelék kevés. Mi éppen ezért pakoljuk roskadásig meg a hasékat és a sajtos rolót is. Bennük nem kell nagyítóval keresned a tölteléket, ami természetesen friss és kiváló hozzávalókból készül.

Sajtos és magvas rudak

A sajt is úgy jó, mint a töltelék, azaz ha sok van belőle. A sajtos sós rúd ezért nálunk alapból extra sajttal készül. Az ínyenceknek pedig egészséges magvakkal megszórt változatot is kínálunk.

Reggeli napindítónak kiváló a sós rúd, pogácsa cappuccinoval vagy frissen facsart narancslével esetleg a szuper egészséges smoothie-val. Kis adagokban sütjük, többször is, hogy mindig friss legyen! Ezért érdemes telefonon megrendelni kis mennyiséget is a délelőtti órákban.

Megnézem a teljes sós kínálatot >>

2018-05-09 09:12:49
Hozzászólások a A Mandula sós oldala: kézműves falatok, adalékanyagok nélkül című bloghoz:

Blog kategóriák