Sütemény- és tortarendelés akár aznapi házhozszállítással

Vásárlásoddal magyar munkahelyek megőrzését támogatod.
Köszönjük!

Debrecenben, Józsán és Hajdúböszörményben elsőként tesszük elérhetővé a sütemények és torták akár napon belüli házhozszállítását kényelmesen és gyorsan.

Tudjuk, hogy most nem szívesen mozdulsz ki, ezért új kényelmi szolgálatást vezetünk be.

Mostantól több termékünket akár aznapi kiszállítással is megrendelheted a kismandula.hu webáruházból, hogy otthonodban maradva élvezhesd a kedvenc süteményeid és tortáid.

Kattints a zöld gombra és nézd meg, hogy milyen termékeket rendelhetsz aznapi kiszállítással.

Tudjuk, hogy most csak szűk körben ünnepelhettek, ezért kis méretű tortát is rendelhetsz tőlünk!
Kattints ide és nézd meg őket itt >>

Hogyan működik az aznapi kiszállítás?

1. Látogasd meg a  https://kismandula.hu/sutikiszallitas-napon-belul  oldalra és válaszd ki, hogy mit szeretnél megrendelni!

2. Add le a megrendelésed legkésőbb 15 óráig, majd a Kosár oldalon add meg az adataidat és azt, hogy mikor kéred a kiszállítást az elérhető időpontok közül.

Fontos tudnod, hogy közös érdekünkben a kiszállítást kizárólag bankkártyával, a webáruházon keresztül előre kifizetve tudod leadni.

Ha Józsára vagy Hajdúböszörménybe szeretnél aznapi kiszállítást kérni, akkor kérjük, hogy délelőtt 10 óráig add le a rendelésedet!

3. Vedd át a megrendelésedet otthon, akár személyes kapcsolat nélkül (Ebben az esetben a megrendelés leadásakor írd be megjegyzésbe, hogy hol hagyja a futár a megrendelésedet vagy pedig írd be, hogy hívjon fel ha megérkezik és megbeszélitek telefonon)

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás díja 490 Ft. 6000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.

Vállaltok kiszállítást Debrecenen kívül?

Egyelőre Józsára és Hajdúböszörménybe tudunk kiszállítani a következők szerint:

Józsára minden nap 12 - 13:30 óra között tudunk kiszállítást vállalni . Megrendelésed, ha aznapra szeretnéd kiszállíttatni, reggel 10 óráig tudod leadni, utána már csak másnapra tudunk kiszállítást vállalni. 

Hajdúböszörménybe minden nap 12- 13:30 óra között tudunk kiszállítást vállalni. Megrendelésed, ha aznapra szeretnéd kiszállíttatni, reggel 10 óráig tudod leadni, utána már csak másnapra tudunk kiszállítást vállalni. 

Van minimum rendelési összeg?

Igen, legalább 2.000 Ft értékű rendelést tudunk kiszállítani.

Telefonon is leadhatom mára a rendelésem?

Igen, hívd a Kismandulát az 0652310873 telefonszámot és mi segítünk.

Személyesen szeretném átvenni a megrendelésemet, megtehetem?

Igen.


Biztonságos a kiszállítás?

Igen, teljes mértékben. Kollégáink még az eddigeknél is szigorúbb egészségügyi és higiéniás feltételek mellett dolgoznak. A bankkártyás fizetésnek és a személyes találkozás nélküli átadásnak köszönhetően pedig még biztonságosabb a rendelés.